22 april kl. 18:00

Informationsmöte

Funderar du på vilken skola dina barn ska gå i nästa läsår? Nordic International School hälsar dig och ditt barn varmt välkomna till vårt informationsmöte den 22 april kl. 18:00.

Anslut här (länk aktiveras inom kort)»

Kvällens program

  • Kl. 18:05 Presentation av skolan och vårt koncept
  • Ca kl. 18:30 Frågestund

Så här ansluter du

Från mobil

Om du ansluter från en mobil eller surfplatta kommer du när du klickar på länken bli ombedd att ladda ner Zooms app från App Store/Google Play. Ladda hem den och klicka eventuellt på länken igen. Du kan också ladda hem appen i förväg.

Från dator

När du ansluter till ett Zoom-möte för första gången från en dator kommer du att bli tillfrågad om att ladda ner Zooms applikation. Det är enkelt i samtliga webbläsare och till höger följer beskrivningar på hur man gör det i Mozilla Firefox och Google Chrome. Skulle applikationen inte gå att installera går det bra att ansluta till mötet i browsern. Klicka på länken ”Click here” och sedan på ”Join in browser”.

Mozilla Firefox: Klicka på “spara fil” och följ instruktionerna i den orangea rutan.

Google Chrome: Google Chrome ska starta nedladdningen av filen automatiskt. Klicka på ”Zoom_launcher.exe” för att installera Zoom. Om du får upp en popup-ruta med frågan om du verkligen vill installera programmet så välj att göra  det.

Kontakt

Mr Emil Wallin

Rektor
070-818 11 08